fbpx

Munka másképp

World café beszélgetéssel várjuk az érdeklődőket 2022. április 30-án (szombaton) 14 órától a Tavaszi Fesztivál keretében.

Mit jelent a “munka” egy jótékonysági szervezet mindennapjaiban? Hol van a határa annak, hogy mit nevezünk munkának és mit nem? Mi az az önkéntes munka? Milyen örömökkel, motiváló pillanatokkal és milyen kihívásokkal találkoznak azok, akik idejük jelentős részében másokért dolgoznak?

Időpont: 2022. április 30. (szombat) 14:00-16:00
Helyszín: Margit-negyed Nappali – 1027 Budapest, Margit körút 54.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az ezen a linken található űrlap kitöltésével lehet.

Az eseményen négy civil szervezet képviselőjével beszélgethettek world café formájában olyan nem szokványos munkamódokról, mint az önkéntesség, a háztartásban “láthatatlanul” elvégzett munka vagy a közösségi építkezés.

Az eseményen résztvevő partnereink, akikről hamarosan többet is olvashattok az esemény Facebook-oldalán.
– Budapest Bike Maffia
– Gólya Közösségi Ház
– Nők Egymásért Mozgalom

Mi az a world café?
Különböző háttérrel és tudással rendelkező résztvevők kötetlen beszélgetése egy adott témában. Négy asztalhoz fogunk leülni, ahol a négy szervezet egy-egy képviselőjétől – a témavezetőtől – közvetlenül kérdezhetünk a nem szokványos munkamódokról, és a szervezet tevékenységéről. A beszélgetések egymással párhuzamosan zajlanak, négy 20 perces blokkban, hogy mindenkinek lehetősége legyen leülni minden asztalhoz.

További információk az esemény Facebook-oldalán érhetőek el.

A Habitat for Humanity Magyarország programja, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand és a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft közreműködésével valósul meg.

Borítókép: © Habitat For Humanity International / Annalise Kaylor

Kapcsolódó cikkek