fbpx

Márton-napi eseményt rendezett a Habitat Újpesten

Közel ötvenen vettek részt a Habitat for Humanity Magyarország Márton-napi családi estjén, melyet az Újpest Kapuja városrehabilitációs és térségfejlesztési projekt akcióterületén élő családok, gyerekek számára szervezett. Az eseményen kézműves foglalkozások, koncert és libanapi vacsora várta a résztvevőket. A Habitat és az Újpest Kapuja projekt partnerszervezetei idén és a következő években további közösségépítő rendezvényekkel készülnek az érintett lakosság számára.

Fotó: Nagy Bálint / Habitat for Humanity Magyarország

2021. november 11-én tartotta Márton-nap alkalmából rendezett családi estjét a Habitat for Humanity Magyarország a Berda48 rendezvényteremben. Az eseményhez kellemes háttérzenét biztosított a Pacziga Linda duó: Pacziga Linda énekét Geiger Attila kísérte gitáron, az este folyamán népszerű, nemzetközi, könnyűzenei slágereket játszva. A zenei program mellett többféle kézműves foglalkozás közül választhattak a résztvevők. Lehetőség volt kínai papírlámpást vagy origami libát készíteni, de többféle tematikus színező is rendelkezésre állt, amit ceruzával vagy olajpasztell krétával színezhettek a gyerekek.

Fotó: Nagy Bálint / Habitat for Humanity Magyarország

Az este első felében pogácsák, linzerek és gyümölcslevekből álló fogadást Márton-napi, tematikus libavacsora követte, amit a résztvevők az erre előkészített, őszi dekorációjú, gyertyafényes asztaloknál fogyaszthattak el helyben. Emellett harminc adag elviteles csomag is kiosztásra került az értük jelentkezőknek.

A program szervezését és lebonyolítását a Habitat for Humanity Magyarország az “Újpest Kapuja városrehabilitációs és térségfejlesztési projekt” támogatásával, az Újpesti Kulturális Központ és az Újpesti Városgondnokság közreműködésével végezte.

Kapcsolódó cikkek
PÁLYÁZAT!

PÁLYÁZAT!

Felhívás önkormányzatok számára Országos pályázatot hirdetünk 'Önkormányzatok a lakhatásért' címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnénk díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten...