fbpx

Variációk Home office-ra

Drámajáték workshoppal várjuk az érdeklődőket 2022. április 29-én (pénteken) 18 órától a Tavaszi Fesztivál keretében.

Kiégtél a home office-ban? Vagy épp hogy így vagy elemedben? Már visszatértetek az irodába, vagy egy új rendszerben végzitek a munkát? Érdekel, hogy a különböző lakáskörülmények között élők min mehettek keresztül a lezárások alatt? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, és szeretsz játszani, gyere el drámajáték workshopunkra!

Időpont: 2022. április 29. (péntek) 18:00-19:30
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, Marczipán Terem – 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az eseményen 20 fő részvételére van lehetőség.

Regisztrálni az ezen a linken található űrlap kitöltésével lehet.

A drámajáték egy kis kiszakadás a mindennapokból: egy biztonságos tér, ahol új dolgokat tanulhatsz magadról és a többiekről játékos formában. Rajtad áll, hogy milyen mélyre ásol – lehet, hogy csak egy kis feszültségoldásra, vidámságra vágysz, vagy éppen az élet nagy kérdései foglalkoztatnak – itt mindkettőhöz közelebb kerülhetsz. A játék a résztvevők aktuális érzései, igényei szerint folyamatosan alakul, egyik hangulatból a másikba vált át, és éppen ezért egyszeri és megismételhetetlen.

Mire számíthatsz?
– vidám hangulat;
– jó társaság;
– játékos gyakorlatok, amik egyszerre fejlesztenek és szórakoztatnak;
– új oldaladat ismerheted meg.
Az egyes játékokban való részvétel önkéntes alapú: semmiben sem kötelező részt venned, ha épp nincs kedved!

A drámajáték workshoppal az a célunk, hogy együtt gondolkodva, játszva kicsit közelebb kerüljünk ahhoz: mit jelent a biztos lakhatás számunkra? És ez a kérdés kiélezetten jelen volt a járvány miatti lezárások időszakában.

Az esemény 14 éves kortól ajánlott, a részvétel semmilyen előképzettséget vagy fizikai erőnlétet nem igényel.

További információk az esemény Facebook-oldalán érhetőek el.

A Habitat for Humanity Magyarország programja, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand és a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft közreműködésével valósul meg.

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.