fbpx

Munka másképp

World café beszélgetéssel várjuk az érdeklődőket 2022. április 30-án (szombaton) 14 órától a Tavaszi Fesztivál keretében.

Mit jelent a “munka” egy jótékonysági szervezet mindennapjaiban? Hol van a határa annak, hogy mit nevezünk munkának és mit nem? Mi az az önkéntes munka? Milyen örömökkel, motiváló pillanatokkal és milyen kihívásokkal találkoznak azok, akik idejük jelentős részében másokért dolgoznak?

Időpont: 2022. április 30. (szombat) 14:00-16:00
Helyszín: Margit-negyed Nappali – 1027 Budapest, Margit körút 54.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az ezen a linken található űrlap kitöltésével lehet.

Az eseményen négy civil szervezet képviselőjével beszélgethettek world café formájában olyan nem szokványos munkamódokról, mint az önkéntesség, a háztartásban “láthatatlanul” elvégzett munka vagy a közösségi építkezés.

Az eseményen résztvevő partnereink, akikről hamarosan többet is olvashattok az esemény Facebook-oldalán.
– Budapest Bike Maffia
– Gólya Közösségi Ház
– Nők Egymásért Mozgalom

Mi az a world café?
Különböző háttérrel és tudással rendelkező résztvevők kötetlen beszélgetése egy adott témában. Négy asztalhoz fogunk leülni, ahol a négy szervezet egy-egy képviselőjétől – a témavezetőtől – közvetlenül kérdezhetünk a nem szokványos munkamódokról, és a szervezet tevékenységéről. A beszélgetések egymással párhuzamosan zajlanak, négy 20 perces blokkban, hogy mindenkinek lehetősége legyen leülni minden asztalhoz.

További információk az esemény Facebook-oldalán érhetőek el.

A Habitat for Humanity Magyarország programja, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand és a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft közreműködésével valósul meg.

Borítókép: © Habitat For Humanity International / Annalise Kaylor

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.