fbpx

A Pest Megyei Kormányhivatal lakossági kérdőíve a levegőminőségről

Lakossági kérdőívet juttatott el a Habitat for Humanity Magyarországhoz a Pest Megyei Kormányhivatal.

A Pest Megyei Kormányhivatal arról tájékoztatta szervezetünket, hogy megkezdték a levegőminőség-terv felülvizsgálatát a “Budapest és környéke” légszennyezettségi agglomeráció területére vonatkozóan. Ennek első állomásaként a Környezetvédelmi Hatóság egy lakossági kérdőívet készített, melynek eredményeit a levegőminőség-tervbe fogják beépíteni.

A kérdőívben többek között olyan kérdésekkel kapcsolatban lehet a Pest Megyei Kormányhivatal számára visszajelzéseket küldeni, mint például a háztartásokban használt fűtőberendezések és tüzelőanyagok típusa, az ingatlanok energetikai besorolása vagy a leggyakrabban használt közlekedési eszközök.

Töltsétek ki Ti is a kérdőívet erre a linkre kattintva!

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.