fbpx

Mit tenne a megfizethetőbb lakhatásért Dobrev Klára és Márki-Zay Péter?

2021. október 15.

A miniszterelnök-jelöltek szerdai vitája során az RTL Klub-on több civil szervezet is kérdést tehetett fel Dobrev Klárának és Márki-Zay Péternek. A Habitat szakpolitikai menedzsere, Vankó Lili arról kérdezte őket, milyen intézkedéseket hoznának a lakhatás megfizethetősége érdekében, és lesz-e végre felelőse a lakhatás ügyének a kormányzatban?

A műsorban a jelöltek sajnos kifutottak a válaszadási idejükből, és ez a téma már nem tudott adásba kerülni. A szerkesztők viszont megosztották velünk a kérdésünkről készült felvételt, amit eljuttattunk a két jelölthöz is.
Hogy a vitaműsorhoz hasonlóan egyenlő válaszadási lehetőségük legyen, egy-egy másfél perces videót kértünk tőlük, – Dobrev Klárától végül ennél picivel hosszabb választ kaptunk, – amelyeket mindkét jelölttel egyeztetett formában, a hozzánk való beérkezés sorrendjében láthattok a kérdés után.

Nézzétek meg tehát, hogyan kezelné ezt a több millió embert érintő problémát Márki-Zay Péter és Dobrev Klára! Ha pedig lemaradtatok a vitáról, itt tudjátok a műsort visszanézni.

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.