fbpx

Szakemberek segítségére van szükségünk!

2019. október 01.

Új programunkban olyan családoknak segítünk, akiknek a lakása kisebb felújításokra szorul, ahhoz hogy lakható, fenntartható és méltó otthon legyen.
Jelenleg egy 8 gyerekes anyukával dolgozunk együtt, aki egy tágasabb 14. kerületi önkormányzati lakásba költözik családjával, azonban az új lakásban a falak igen rossz állapotúak – a régi tapéta leszedése, burkolás, glettelés, festés szükséges.

Első körben olyan szobafestő-mázoló szakembert keresünk, aki az általunk összeszervezett önkéntescsapatot irányítaná a munkálatokban. Továbbá, keressük azt a gázszerelő szakembert is, aki a munkálatok előtt leellenőrizné a lakásban lévő gázkészülékek működését.

Kérünk Benneteket, ha van köztetek vagy ismerőseitek között olyan szakember, aki önkéntes munkájával segítene ezen a családon, jelentkezzetek a [email protected] e-mail címen.

Jelentkezési határidő: október 5.

A munkálatok várhatóan október második felében, november első felében zajlanak majd.A jelentkezőknek további részleteket küldünk a lakás méretéről, a falak állapotáról. Segítsetek, hogy az anyuka és gyerekei a karácsonyt már egy tágasabb, tiszta, méltó otthonban tölthessék!

Kapcsolódó cikkek
Gabiék tegnap este már új otthonukban aludhattak

Gabiék tegnap este már új otthonukban aludhattak

Újabb családnak teremthettünk otthont Második Esély programunk keretében. A június 9-én tartott ünnepélyes átadó után Gabi és Attila négy gyerekükkel költözhetett be abba az újpesti, önkormányzati bérlakásba, amelynek...