fbpx

Segítség a Metlife-tól

2016. június 06.

A MetLife az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régió 26 országában dolgozó 5.000 munkatársa számára lehetőséget biztosít arra, hogy a május 23-án kezdődött „Közösségi Összefogás Hete” program keretében részt vehessenek a fenti szervezetekkel együttműködve valamely programban. A munkatársak önként jelentkezhettek a Special Olimpics egy eseményére, ahol együtt sportolhatnak értelmi fogyatékos fiatalokkal, vagy támogathatják a Habitat for Humanity helyi kezdeményezéseit, melynek keretében hátrányos helyzetű embereknek építenek vagy újítanak fel épületeket.

A kezdeményezést a MetLife jótékonysági szervezete, a MetLife Alapítvány finanszírozza. A MetLife Alapítvány már hosszú ideje támogat olyan kezdeményezéseket, amelyek keretében a MetLife önkéntesei a hátrányos helyzetű emberek életét és lehetőségeit javító tevékenységekben vesznek részt.

Magyarországon a MetLife Europe Limited Magyarországi Fióktelepének önkéntesei június 3-án vettek részt a Habitat for Humanity budapesti munkájában, ahol szociális bérlakásokat újítottak fel.

Dr. Zolnay Judit, a MetLife Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Habitat for Humanity-vel. A Közösségi Összefogás Hetének az ötlete közvetlenül a munkatársainktól származik, és ékes bizonyítéka annak, hogy mennyire elkötelezetten szeretnének valódi változást előidézni azokban a közösségekben, ahol a munkájukat végzik, amelyre ez a program kiváló lehetőséget teremt.”

Szekér András, a Habitat for Humanity magyarországi ügyvezető igazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk a MetLife-fal létrejött együttműködésünkre, és a program közösségekre gyakorolt hatására az EMEA országaiban. A MetLife Alapítvány pénzügyi támogatásával és a MetLife dolgozóinak önkéntes részvételével tovább erősíthetjük küldetésünk megvalósítását, hogy egyre több családot segíthessünk szerte a világon méltó, megfizethető és biztonságos otthonhoz.”

Kapcsolódó cikkek