fbpx

Rendhagyó önkéntestalálkozó a Városligetben

2021. augusztus 13.

A 25. évfordulónk kapcsán rendhagyó programot szerveztünk augusztus 10-én új és tapasztalt önkénteseink számára. Ezúttal nem építeni hívtuk őket, hanem egy játékos kis kikapcsolódásra a Városligetbe.

Azért, hogy feltérképezzük a Habitat for Humanity Magyarország múltját, rengeteget beszélgettünk volt és jelenlegi munkatársainkkal, partnereinkkel az elmúlt hónapokban, és mindannyian sok szívmelengető vagy meglepő történetet meséltek. Ezek közül választottunk most néhányat, amelyeket az önkéntesek eljátszottak, lerajzoltak, így újraértelmezve őket. Mindez természetesen sok-sok nevetéssel egybekötve történt.

Nézzétek meg videónkat a legjobb pillanatokról!

A videófelvételek elkészítésében ismét a Samsung Magyarország volt segítségünkre, akik munkánkat egy GalaxyS21 telefon biztosításával támogatják.

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.