fbpx

Családbarát Panzió a Baráthegyi Majorságban

2021. augusztus 03.

Az országban egyedülálló panzió átadásának lehettünk részesei június 24-én. A Szimbiózis Alapítvány család-, és fogyatékosság-barát panziót adott át Miskolcon, a Baráthegyi Majorságban, ahol mostantól a fogyatékos gyereket nevelő családok számára is elérhető lesz a kikapcsolódás. 

A Szimbiózis Alapítvány húsz éve működteti Miskolc-Diósgyőrben a Baráthegyi Majorságot, ami otthont és munkát ad számos fogyatékossággal élők és megváltozott munkaképességű embernek. A Habitat for Humanity Magyarország már évek óta segíti az Alapítvány munkáját: partnerünk, a Wienerberger Magyarország Zrt. révén, építőanyaggal tudjuk támogatni tevékenységeiket, építkezéseiket a Majorság területén.

2021. június 24-én egy olyan panziót adtak át, ami az országban egyedülálló. Fogyatékos gyermeket nevelő családok számára is elérhetővé teszi kikapcsolódást és a feltöltődést.

Ennek lehettünk mi is a részesei, támogatói, hiszen a most átadott Baráthegyi Családbarát Panzió és Élményparkot 17 ezer tégla és 17 ezer cserép adománnyal támogatta a Wienerberger Zrt. a Habitaton keresztül.

A videó elkészítését a Samsung Magyarország támogatta; munkánkat egy #GalaxyS21 telefon biztosításával segítik.

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.