fbpx

Víz és vályog – Építőtábor és képzés helyiekkel

Tartsatok velünk egy többnapos építős kalandra a gyönyörű Baranya megyei Ágon!

Hol: A kevesebb, mint 200 főt számláló község Dombóvártól 17 km-re délen található, és az itt élő lakosok túlnyomó része a szegénységi küszöb alatt él. Gázhálózat nincs a faluban, mindenki fával fűt, és a lakók főként vályogházakban élnek.

Az építőtábor során egy vagy több helyszínen végzünk majd állagmegőrző munkálatokat – faltapasztás, szigetelés, illetve olyan javító beavatkozásokat, amelyekkel az ott élők lakhatását a leginkább támogatni tudjuk.

Mikor: 2021. augusztus 24-29.

Kikkel: Az építés önkéntes szakemberünk vezetésével zajlik, illetve a Habitat több munkatársa is a helyszínen lesz, beleértve a szervezet önkénteskoordinátorát, illetve építésvezetőjét.

Tudnivalók: A résztvevők szállását és étkeztetését mi álljuk, Neked csak az odajutást kell megoldanod – a szállást egy szomszéd falu ifjúsági szállóján, Alsómocsoládon biztosítjuk.

Technikai infók: A jelentkezést követően önkénteskoordinátorunk felveszi Veled a kapcsolatot és elküld egy infopakkot a további részletekről.

A táborban való részvétel feltétele védettségi igazolvány megléte

Jelentkezés 2021 augusztus 8-ig az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/2udV47jK4wY3ddto8

Várunk titeket,
a Habitat csapata

Kapcsolódó cikkek
Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk Te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó, nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2022. június 29. Kit...

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Albérlet-támogatási program Ukrajnából menekülőknek

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, a Habitat for Humanity Magyarország és A Város Mindenkié csoport olyan ingatlantulajdonosokat keresnek, akik közép- vagy hosszútávra kiadnák budapesti vagy Budapest környéki lakásukat, Ukrajnából menekülő családoknak.