fbpx

Bejáró építésében segítettünk Bagon

2021. július 09.

Támasz programunkban sokféle kisebb felújításban nyújtunk segítséget. Anna és Sándor családját például abban tudtuk támogatni, hogy bejárót építhessenek az udvarukra. Így nem kell a sárban gázolni, ahányszor csak nagyobb eső esik.

A családdal télen még a felázott, sáros udvaron beszélgettünk, tavaly nyáron költöztek ide gyerekeikkel. Akkor még csak a ház szerkezete állt, se vízvezeték, se nyílászárók. Rengeteget dolgoztak azért, hogy lakható otthonná tegyék. A kocsibejáró és a betonozott járda azonban még hiányzott.

A BAGÁZSon keresztül, mentoruk segítségével pályáztak a Habitat Támasz programjába. Így tudtunk a családnak segíteni az építőanyagok biztosításával. Így már nem kell aggódni, ha autóval érkezik valaki, be tudnak állni az udvarra, és rossz időben is lehet tiszta lábbal közlekedni.

Nézzétek meg a helyszínen készített rövid videónkat is!

Kapcsolódó cikkek
Végítélet a vályogházakra

Végítélet a vályogházakra

600 ezer háztartást és így több mint 1 millió embert hagy megint az út szélén a kormány, ezúttal a hosszú távú épületfelújítási stratégiáján keresztül. A vályogházakra kimondott ítélet cinikus és kegyetlen. A kormány szerint...

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Pályázati projektmenedzsert keresünk

Dolgozz velünk te is energiaszegénységgel foglalkozó projektjeink menedzselésén, és csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó nemzetközi civil szervezet csapatához! Jelentkezési határidő: 2021. július 25. Az...